Lama d.o.o. - vodeći sistem
integrator u Dalmaciji


Tvrtka je osnovana 1992. godine u Splitu. Od samog početka djeluje području informatike i informatičkog inženjeringa. Prvi poslovi koje je LAMA d.o.o. obavljala bili su vezani uz sistem integraciju, a jedan od prvih korisnika je bila tvrtka "Osiguranje Mediteran". Opredjeljenje tvrtke je uvijek bila kvalitetna podrška korisniku i isporuka kvalitetne opreme i sistemskog software-a.Lama d.o.o. je sistem integrator koji uz isporuku računalne i mrežne opreme, pruža usluge instalacije lokalnih i mreža širokog dosega (WAN), usluge VoIP telefonije, instalacije i održavanje sistemskog softvera, instalacije aplikativnih rješenja, bilo svojih, bilo drugih tvrtki, i pomaže konzaltingom pri izboru rješenja koje je najpovoljnije za pojedinu tvrtku.Lama posluje na adresi Stinice 12 u Splitu, u prostorima od 350 m2. Danas je LAMA d.o.o. tim od tridesetak visoko motiviranih profesionalaca.


MISIJA

misijavizija

Naša je misija usmjerena na razvoj kompletne informatičko / komunikacijske tehnologije na načelim poslovne izvrsnosti i visoke kvalitete uz punu orijentiranost prema zadovoljstvu naših klijenata tako da:

  • Korisnik jednostavnije i efikasnije upravlja svojim poslovnim procesima, a da istovremeno ne gubi analitičke informacije potrebne za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka na svim nivoima tvrtke.
  • Korisnik kreativno troši svoje radno vrijeme na aktivnosti koje njegovoj tvrtki stvaraju vrijednost i donose prednost na tržištu, a njemu osobno mogućnost napredovanja, profesionalnu afirmaciju i zadovoljstvo.
  • Korisnik sve svoje radne zadatke može obaviti sa bilo koje lokacije i bilo kada, sukladno s njegovim osobnim potrebama, ritmom, i stilom života.