Web rješenja

Rješenja za prezentaciju, komunikaciju tvrtke sa potencijalnim korisnicima, te aplikativna rješenja zasnovana na web tehnologijama.

Izrada web stranica

U današnje vrijeme web stranice postale su ključni preduvjet za uspješno poslovanje. Omogućavaju jednostavnu i jasnu prezentaciju poslovanja i osnovni način komunikacije sa klijentima.

webstranice

Tvrtka Lama nudi uslugu izrade web stranica putem koje je moguće u najkraćem roku dobiti gotova moderna rješenja za smještanje sadržaja na internetu.

USLUGE VEZANE UZ IZRADU WEB STRANICA

  • unos kompletnog sadržaja (tekstovi/fotografije)
  • obrada fotografija,
  • optimizacija za pretraživače - visoka pozicija na Google-u,
  • izrada interaktivnih mapa (Google Maps),
  • izrada forme za kontakt ili upite,
  • obuka za samostalno uređivanje sadržaja u budućnosti - ukoliko to želite
  • održavanje stranica

PREDEFINIRANI PAKETI

Pripremili smo za Vas ponudu već gotovih paketa koji uključuju različite funkcionalnosti prilagođene svakom korisniku. Naravno, osim ovih definiranih detalja svaki od paketa moguće je i dodatno prilagoditi Vašim zahtjevima. Kontaktirajte nas i odaberite paket po Vašoj mjeri.

paketi

PROCES IZRADE

Proces izrade web stranica sastoji se od šest osnovnih faza rada. Među fazama se nalaze i tzv. kontrolne točke kojima se provjerava uspješnost svake faza rada. Ukoliko se pokaže da neka od faza nije uspješno završena moguće se vratiti i ponoviti je bez velikih gubitaka na vremenu. Ovakvim načinom rada skraćuje se ukupno vrijeme potrebno za završetak projekta i smanjuje broj mogućih pogrešaka.

proces

Definiranje detalja predstavlja jedan od najvažnijih koraka u procesu. Klijentu se šalje Projektni upitnik koji odgovara na osnovna pitanja potrebna za detaljnu pripremu projekta. Nakon što se definiraju svi elementi projekta i što klijent dostavi sve podatke, oblikuje se idejno rješenje stranice – vizualna prezentacija svih ključnih stranica. U ovoj fazi klijent može sudjelovati i mijenjati izgled stranice prije nego što se pristupi samom razvoju.

Na kraju se stranice popunjavaju dostavljenim tekstovima, fotografijama, multimedijskih sadržajem,... Nakon završenih svih faza klijentu je na raspolaganju tzv. Testni period od 10-ak dana kada se testiraju funkcionalnosti stranice, odnosno kada je moguće popraviti sitnije nedostatke. U ovom razdoblju, ukoliko želi, klijent može proći i kratku obuku kojom se savladava rad u korištenom CMS alatu, kako bi kasnije bio u mogućnosti samostalno uređivati sadržaj na stranicama.

Krajem projekta smatra se potpuno oblikovana i razvijena web stranica, smještena na nekom poslužitelju, na kojoj su postavljeni svi materijali poslani od strane klijenta u dogovorenom roku.

LAMA PREDLOŠCI

Za klijente koji žele potrošiti manje novaca i u kraćem vremenskom roku imati gotove stranice kreirani su paketi Basic (S) i Standard (M) koji ne nude originalno oblikovanje već gotove predloške.

Ali i u ovom slučaju tvrtka Lama nudi profesionalna rješenja u obliku vlastitih predložaka (tema) koji su posebno razvijeni za nekomercijalne alate kojima se upravlja web sadržajima (CMS).

Moguće je birati između dva predloška - LamaCLASSIC i LamaTRENDY koji su temeljeni na suvremenim načinima oblikovanja sadržaja za web i W3C standardima (što znači da se ispravno prikazuju u svim internetskim preglednicima i pri svim rezolucijama monitora).

Fleksibilno oblikovanje Lama predložaka omogućava prilagodbu izgleda stranica koristeći boje i ostale karakteristike vizualnog identiteta koji klijenti posjeduju. Funkcionalnosti koje se nude s ovim predlošcima ovise o odabranom paketu.

procesproces