Cisco Webex

 

Cisco vam trenutno nudi besplatno korištenje Cisco WebEx kolaboracijske platforme kako bi vam osigurali lakše i sigurnije poslovanje od kuće, održavanje važnih sastanaka i potrebnih edukacija. Uz ovakav način rada potrebno je voditi računa i o sigurnosti zbog čega je Cisco proširio mogućnost besplatnih preuzimanja novih ili proširenih licenci za sigurnosne proizvode koja su dizajnirana za zaštitu udaljenih zaposlenika bilo gdje, bilo kada i na bilo kojem uređaju.

 

S obzirom na globalnu situaciju i posljedicama koronavirusa COVID-19 većina poduzeća se bori zadržati poslovanje i zaštititi svoje zaposlenike i korisnike, te posredno kod većine raste potreba za radom na daljinu. Ovo predstavlja iznenadno opterećenje i za IT i sigurnosne timove koji imaju zadatak pružiti podršku neviđenom broju radnika na daljinu i njihovim uređajima. Cisco nastavlja pomno nadzirati i reagirati na globalnu epidemiju jer su glavni prioriteti ove kompanije zdravlje, dobrobit, zadovoljstvo i podrška korisnicima i partnerima. Kako bi pomogli ljudima diljem svijeta u ovoj nepredvidivoj situaciji koriste svoje resurse i tehnologiju.

 

S tim na umu Cisco vam nudi besplatno korištenje Cisco WebEx kolaboracijske platforme kako bi vam osigurali lakše i sigurnije poslovanje od kuće, održavanje važnih sastanaka i potrebnih edukacija. Rad od kuće, sada je u ogromnom usponu i podrazumijeva, kako pristup kompanijskim mrežama i podacima, tako i uporabu aplikacija, razmjenu povjerljivih podataka i zajedničkog rada na njima, on line prezentacija i sastanaka. Cisco WebEx platforma omogućava i zadovoljava sve vaše potrebe za timsku kolaboraciju. Na ovoj poveznici pogledajte kratke videe kako postaviti svoj besplatni račun, te kako kreirati i započeti sastanak.

 

Cisco sigurnosna rješenja

Uz ovakav način rada potrebno je voditi računa i o sigurnosti zbog čega je Cisco proširio mogućnost besplatnih preuzimanja novih ili proširenih licenci za sigurnosne proizvode koja su dizajnirana za zaštitu udaljenih zaposlenika bilo gdje, bilo kada i na bilo kojem uređaju.

  • Cisco AnyConnect Secure Mobility Client – tehnologija koja omogućava sigurno udaljeno povezivanje na sustav korisnika te omogućava rad od kuće.
  • Cisco Umbrella – tehnologija koja vas štiti od pristupa na zaražene internet stranice i destinacije.
  • DUO Security – pojačana sigurnost pristupa na sustav koristeći 2-faktorsku autentikaciju korisnika. Zero-trust DUO Security platforme smanjuju mogućnost upada u sustave na minimum.

Više informacija o besplatnim Cisco rješenjima i najboljim Cisco IT praksama možete pronaći na ovom linku.

 

Tips and tricks:

How to – WebEx Meetings

 

Working smarter anywhere – Working remotely:

Working smarter anywhere – Working remotely

 

3 tips for working with remote team members:

3 tips for working with remote team members

 

How video improves communication during any conference call

 

How video improves communication during any conference call

 

 

Comments are closed.