Informacije o poslovanju COVID-19

IINFORMACIJE O POSLOVANJU

Infekcija koronavirusom trenutno se brzo širi u mnogim zemljama diljem svijeta. Najvažnije je u ovom trenutku obuzdati epidemiju i zaštititi ljudski život.

Podržavamo sve napore s ciljem da se spriječi širenje zaraze i zaštiti zdravlje svakog ljudskog bića.

Svi zaposlenici tvrtke LAMA u potpunosti su obučeni za rad na daljinu, a većina naših usluga suradnje (e-mail, Microsoft Teams, OneDrive) nalaze se u oblaku, što znači da im možemo sigurno i pouzdano pristupiti bilo kada i bilo gdje. Također imamo siguran i neometan pristup internoj infrastrukturi poslužitelja.

Zdravlje i sigurnost naših zaposlenika i zaposlenika naših korisnika i partnera naš su glavni prioritet.

 

KONTINUITET POSLOVANJA

Osiguravanje dobrobiti ljudi i obuzdavanje širenja virusa naš je cilj broj jedan. Drugi najvažniji cilj u ovim izazovnim vremenima je očuvanje kontinuiteta poslovanja i stabilnost cjelokupnog gospodarstva. Poduzimamo sve mjere kako bismo osigurali da se projekti nastave kretati kao i do sada prema unaprijed dogovorenim uvjetima i Općim uvjetima poslovanja.

 

ONLINE SURADNJA – DODATNE INFORMACIJE

Prelazak na online suradnju vrlo je korisna mjera za obuzdavanje širenja virusa COVID-19. Proizvođači softverskih proizvoda za internetski i daljinski rad trenutno pružaju licence, od kojih su neke besplatne, kako bi vam omogućili da nastavite raditi sa svojim zaposlenicima i poslovnim partnerima.

Preporučujemo upotrebu Microsoft Teams aplikacije koje je uključena u Office 365 pretplatu. Našim korisnicima smo na usluzi za pomoć oko pokretanja Microsoft Teams aplikacije.

Ako trenutno nemate pretplatu na Office 365, postoji i mogućnost da je besplatno koristite putem osnovnog plana Microsoftovog tima. Omogućuje vam upotrebu osnovnih funkcija audio poziva i video poziva, razgovora, uređivanje zajedničkog sadržaja i pohranu datoteka koje su važne za suradnju.

 

ZAPOČNITE S KORIŠTENJEM MICROSOFT TEAMSA KAKO BISTE PROMIJENILI NAČIN RADA

Microsoft Teams aplikacija za sastanke pomaže automatizirati cijeli ciklus sastanaka, omogućava korisnicima da ostvare značajne uštede u vremenu i bolju usredotočenost kako bi postigli više u svom radu.

Sastavili smo popis nekih vrlo korisnih video prikaza koje će pomoći vama i vašoj organizaciji u postavljanju i korištenju Microsoft Teamsa.

Učinkovito surađujte radeći na daljinu uz pomoć Microsoft Teams

Uvjereni smo da zajedno sa svojim korisnicima i partnerima možemo poduzeti važne korake u rješavanju trenutne situacije i da će cijelo društvo riješiti ovaj izazov.

 

ZAHVALJUJEMO NA RAZUMIJEVANJU I ŽELIMO VAM PUNO ZDRAVLJA!

#ostanidoma

Comments are closed.