• +385 (21) 270-270
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
EduPlan EX3

EduPlan EX3

Web aplikacija - sustav za upravljanje nastavom na visokim učilištima. Sustav ima sve funkcionalnosti potrebne za planiranje, praćenje izvršenja i izvještavanje za potrebe Fakulteta, Sveučilišta, Ministarstva.

eKnjižiceVještina

eKnjižiceVještina

Web aplikacija – sustav za upravljanje tehničkim podacima, pregledima, certifikatima i plovnim svjedodžbama svih plovila i brodova unutarnje plovidbe (brodovi koji plove rijekama i jezerima).

ePortfolio ocjena

ePortfolio ocjena

Aplikacija ePortfolio služi za upravljanje strukturiranim ocjenama studenata. Aplikacija omogućuje da se za svaki predmet definira različita struktura ocjena i udio pojedine ocjene u ukupnoj ocjeni studenta.

ePredlošci

ePredlošci

U dokumentacijskom poslovanju tvrtke potrebno je digitalizirati procese koji se pokreću od strane zaposlenika ispunjavanjem obrasca te koji se nakon toga ovjeravaju, potvrđuju i u konačnici najčešće i protokoliraju.

Financijska zaduženja

Financijska zaduženja

Aplikacija FINZAD služi za upravljanje financijskim zaduženjima studenata kod upisa u prvu ili više godine. Aplikacija generira račune prema zadanoj specifikaciji, šalje ih emailom prema studentima, zapisuje ih u sustav Pantheon (ako korisnik ima sustav Pantheon).

HRB eCERT (DSEC)

HRB eCERT (DSEC)

Aplikacija eCert (DSEC) je namijenjena upravljanju poslovnim procesom izdavanja digitalno potpisanih certifikata i brodskih dokumenata koje izdaje HRB.

LaFMS

LaFMS

Sustav za upravljanje poslovnim procesima i dokumentima

LaMarina

LaMarina

Aplikacija – sustav za upravljanje sportskim lučicama i društvima. Podržava procese upravljanje vezovima, ugovorima, dodatnim poslovima i radnim nalozima i procesima naplate.

LaProjekti

LaProjekti

Web aplikacija  - sustav za upravljanje projektima. Elementi aplikacije su upravljanje s više projekata istovremenom, s pojedinačnim elementima kao što su: faze projekta, ključne točke projekta, struktura zadataka projekata (WBS), upravljanje timovima i resursima projekta, upravljanje dokumentacijom projekta i sl.

LaSjednice

LaSjednice

Web aplikacija – sustav za upravljanje digitalnim sjednicama s funkcionalnostima planiranja, održavanja, digitalne distribucije dnevnog reda i dokumenata, udaljenom pristupu i glasanju sjednicom, te arhiviranja i distribucije dokumenata povezanih uz sjednice.

LaTOS – Terminal operating System

LaTOS – Terminal operating System

Web aplikacija – sustav za upravljanje poslovnim procesima distribucije tekućih naftnih derivata u bescarinskoj zoni. Sustav je integriran sa SCADA sustavima za upravljanje istakanjem derivata i poslovnim sustavom Luke Ploče.

SleepLab

SleepLab

Web aplikacija – sustav za upravljanje Centrom za medicinu spavanja. Sustav omogućuje evidenciju podataka i dokumenata pacijenata s ugrađenim funkcionalnostima za praćenje pregleda, rezultata pregleda i povezivanjem s uređajima za nadzor fizioloških parametara sna pacijenata.

Smart Solutions4Smart Cities

Smart Solutions4Smart Cities

Smart Solution 4 Waste Management je cjelovito rješenje sastavljeno od 5 modula koji su povezani u cjelovit sustav za upravljanje tvrtkama koje se bave komunalnim uslugama.

WebUpisi

WebUpisi

Web aplikacija - sustav za upravljanje upisima stranih studenata na Medicinski fakultet Split. Sustav omogućuje prijavu studenata, digitalno ispunjavanje formulara, dostavu digitalnih dokumenata (svjedodžbi, potvrda i uvjerenja), automatiziranu izradu zaduženja i/ili računa za troškove postupka ili upisnine, te provođenje cijelog postupka obrade kandidata do odluke.

Info

LAMA d.o.o.
Stinice 12, Split, Hrvatska

Email: info@lama.hr 
Telefon: +385 (21) 270-270

HELPDESK
Email: podrska@lama.hr  

 facebook  linkedin.png

 

Newsletter

1 + 5 =

 

lama aaa