• +385 (21) 270-270
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Smart Solutions4Smart Cities

Smart Solutions4Smart Cities

Smart Solution 4 Waste Management je cjelovito rješenje sastavljeno od 5 modula koji su povezani u cjelovit sustav za upravljanje tvrtkama koje se bave komunalnim uslugama.

  • otpad
  • vodoopskrba 
  • odvodnja
  • opskrba plinom
  • opskrba električnom energijom 

Smart Solution je sustav koji prati procese kolanja kompletne dokumentacije  sukladno Uredbi o uredskom poslovanju (FileManagementSystem/DocumentManagementSystem).

Nakon što se dokumenti i informacije odobre, informacije kreću prema sustavu za upravljanje voznim parkom, rutama, radnim nalozima, gdje se prati kompletan proces događanja na terenu po pitanju djelatnika, opreme i ostalih potrebnih sredstava (VehicleTransportSystem)

Nakon toga informacije prelaze u PANTHEON ERP (Enterprise Resource Planning), gdje se vodi kompletno robno, materijalno, financijsko poslovanje, putni nalozi, obračun  plaća, proizvodnja te Business Intelligence (BI).

Informacije obrađene u ERP-u šalju se u Billing sustav, odakle se šalju zbirni izlazni računi prema krajnjim korisnicima na mjesečnoj, kvartalnoj, polugodišnjoj bazi.

Sve to popraćeno je dodatnim zakonskim izvještajima koji su vezani za gospodarenje otpadom, a po potrebi i ostalim.

Sustav je suvremen, otvoren za daljnju komunikaciju s ostalim sustavima gdje je otvorena mogućnost nadogradnje te  mogućnost kreiranja portala za komunikaciju s pravnim i fizičkim osobama.


Info

LAMA d.o.o.
Stinice 12, Split, Hrvatska

Email: info@lama.hr 
Telefon: +385 (21) 270-270

HELPDESK
Email: podrska@lama.hr  

 facebook  linkedin.png

 

Newsletter

2 + 5 =

 

lama aaa