• +385 (21) 270-270
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Slice 9

Tvrtka LAMA, jedan od vodećih sistem integratora u Dalmaciji i Hrvatskoj, u suradnji sa svojom partnerskom mrežom, eventom u Splitu krenula je s organiziranjem niza poslovno-edukativnih događanja diljem Hrvatske.

LaFMS Eventi 2024. s temom „Digitalno i zakonski usklađeni = konkurentniji i brži“, održat će se tijekom 2024. godine, a slijedeći eventi su:   

Na ovim susretima eksperti LAME približili su posjetiteljima nove zakonodavne regulative, objasniti važost digitalne arhive, digitalnog upravljanja dokumentima i njihove ovjere, novosti o Fiskalizaciji 2.0., planirane izmjene na nivou cijele EU poput „ViDA“ (VAT in the Digital Age), kao i detalje primjene Uredbe o uredskom poslovanju 

Također, na konkretnim primjerima demonstriran je LaFMS - sustav za upravljanje poslovnim procesima protokola, urudžbiranja, arhiviranja i digitalnog spremanja dokumenata i drugih sadržaja, namijenjenog javnim i privatnim tvrtkama te obveznicima primjene Uredbe o uredskom poslovanju. 

LaFMS povezan je sa svim većim ERP-ovima, a podržava e-račune, digitalni potpis, digitalni pečat, OCR. Ujedno omogućava i pohranu podataka na blokchainu putem Blockademie, aplikacije za verifikaciju i autentifikaciju dokumenata i svih binarnih datoteka.

Cilj ovih LAMA poslovno-edukativnih događanja je korisnicima pokazati kako u svrhu razvoja i poslovanja rasta iskoristiti prilike koje donosi digitalizacija.

Info

LAMA d.o.o.
Stinice 12, Split, Hrvatska

Email: info@lama.hr 
Telefon: +385 (21) 270-270

HELPDESK
Email: podrska@lama.hr  

 facebook  linkedin.png

 

Newsletter

5 + 5 =

 

lama aaa